Datum: 18/02/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Achter de Kazerne
Live Mechelen en Beerschot strijden om de eer
Tomas Taecke
| 0 reacties
Mechelen en Beerschot strijden om de eer
Foto: © SC

Hoewel er sportief niet zo bijster veel op het spel staat, is een duel tussen Mechelen en Beerschot doorgaans aardig om volgen. Ook ditmaal zal de ontmoeting tussen de nummers negen en tien in het klassement waarschijnlijk felbeladen zijn.

Twee dagen na de State of the Union van Beerschot-voorzitter Patrick Vanoppen trekken de Ratten naar Mechelen om er KV partij te geven. Voor beide ploegen staat er niet zo heel veel meer op het spel de komende wedstrijden, toch willen de Antwerpse clubs met een goed gevoel aan PO2 beginnen.

Mechelen mist voorlopig enkel nog Iddi en Geudens en de langdurig geblesseerden Vidarsson en Van Loo. Beerschot-coach Mathijssen kan enkel op Laerenbergh geen beroep doen. De Mechelse coach Marc Brys speelt tegen zijn ex-club, waarmee hij destijds tegen Club Brugge de bekerfinale won.

Opstellingen:

KV Mechelen: Renard, Chen, Pandza, Biset, Ghomsi, De Witte, Gorius, Cordaro, Destorme, Diabang, Ruiz

Beerschot: Stijnen, Omolo, Wuytens, Mikulic, Van der Heyden, Losada, De Decker, Oztürk, Nyoni, Dayan, MacDonald

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
 Mechelen is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Mechelen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 282 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 570 euro.

Meer nieuws