Datum: 19/02/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Regenboogstadion
Live Berrier en Leye willen gehavend Standard hak zetten
Tomas Taecke
| 0 reacties
Berrier en Leye willen gehavend Standard hak zetten
Foto: © SC

Samen met Francky Dury luidden Berrier en Leye de wederopstanding van Essevee in na de winterstop. Beiden zinnen op wraak tegen de club waar ze voor Nieuwjaar opzij werden geschoven.

Een ontmoeting tussen Essevee en Standard is sedert de terugkeer van Zulte Waregem in de hoogste afdeling altijd felbeladen geweest. Er was het interview met doelman Merlier destijds, het incident tussen Meert en Sergio Conceicao en de eindeseizoenswedstrijd waarin Essevee Standard uiteindelijk uit de eerste PO1 hield. De terugkeer van de tandem Leye-Berrier, beiden gepasseerd bij de Rouches, zal ook zondag de nodige olie op het vuur gooien.

Terwijl Dury enkel de geblesseerde Matton mist, heeft José Riga heel wat meer problemen. De Standard-coach kan geen beroep doen op de geschorste Felipe en het onbeschikbare drietal Van Damme, Buzaglo en Gonzalez. Daarnaast vielen ook Mujangi Bia, Bolat en Pocognoli af de voorbije dagen. Gershon komt in de plaats van Pocognoli, Moris staat onder de lat. Ook Batshuayi en Gakpé verschijnen aan de aftrap, Cyriac start op de bank. Bij Essevee geeft Dury de voorkeur aan Chevalier, Naessens valt naast de basiself.

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Hamalainen, D'Haene, Delaplace, Sterckx, Berrier, Leye, Chevalier, Habibou

Standard: Moris, Goreux, Kanu, Ciman, Gershon, Vainqueur, Buyens, Seijas, Batshuayi, Tchité, Gakpé

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje op Essevee daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 360 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Essevee wint u 427,50 euro.

Meer nieuws