Datum: 18/03/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Van Der Bruggen vervangt Thijs
Melissa Maes
| 0 reacties
Van Der Bruggen vervangt Thijs
Foto: © SC

KV Kortrijk trekt deze middag naar het Jules Ottenstadion waar het op zoek gaat naar een PO1-ticket. AA Gent is al zeker van een plaats bij de eerste zes, maar de Buffalo's willen graag nog wat extra punten sprokkelen en het nodige vertrouwen opdoen voor de nacompetitie.

KV Kortrijk is een van de verrassingen dit seizoen, maar de strijd voor de laatste PO1-tickets is bikkelhard. Cercle Brugge, Racing Genk, Standard en Lokeren zullen ook nog alles uit de kast halen.

De bezoekers wisten slechts één keer te winnen op het veld van AA Gent. Die uitzege dateert al van januari 1984, toen werd het 0-1. Dit seizoen toonden de Buffalo’s zich ook te sterk in de heenwedstrijd. Met een 0-4-zege blies het de thuisreputatie van KV Kortrijk omver.

Sollied kan vanmiddag geen beroep doen op Maréval, Soumahoro, Lepoint, M’Sila en El Ghanassy. Thijs was voor de partij al twijfelachtig (trap tegen been tijdens training gisteren, nvdr.), maar nu is beslist dat Van Der Bruggen zijn positie overneemt.Vanhaezebrouck moet het stellen zonder Czvitkovics en Vandenbroeck. Ref van dienst is Wouters.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 14.30 uur.

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij BWIN op KV Kortrijk daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 222 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk win je 937,50 euro.

Meer nieuws