Datum: 21/03/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Guldensporenstadion
Live Kortrijk moet hopen op puntenverlies concurrentie
Kortrijk moet hopen op puntenverlies concurrentie
Foto: © SC

KV Kortrijk heeft zijn lot vanavond niet in eigen handen. Zelf moeten de West-Vlamingen voluit voor de winst gaan, maar een punt kan ook volstaan. Daarbij moeten ze vooral rekenen op puntenverlies van Genk of Cercle Brugge.

Kortrijk kan over Genk wippen als de Limburgers verliezen of gelijkspelen tegen Gent. De twee ploegen staan momenteel met 43 punten op gelijke hoogte. Ook Cercle Brugge is nog een concurrent, maar die moeten al verliezen en Kortrijk moet winnen.

Voor Beerschot hangt er helemaal niets meer van af en de Kortrijkzanen lijken op papier van de vier ploegen die nog in aanmerking komen voor PO I de makkelijkste wedstrijd te hebben.

Vermoedelijke opstellingen:
Kortrijk: Van Hout, Capon, Martin, Zukanovic, Oussalah, Dejaegere, De Mets, Pavlovic, Nfor, Wijns, Veselinovic
Beerschot: Pacovski, Malul, Wuytens, Mikulic, Van Der Heyden, Ozturk, Angeli, Losada, Nyoni, MacDonald, Porokara

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje bij BWIN op Beerschot AC daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Kortrijk met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 185 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot AC win je 400 euro.

Meer nieuws