Datum: 21/08/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Loodst Berrier Standard naar de overwinning?
Maarten Verhoeven
| 0 reacties
Loodst Berrier Standard naar de overwinning?
Foto: © SC

Standard ontvangt vanavond Kortrijk. Bij Standard kijken ze vooral naar Berrier. Nu hij opnieuw fit is moet de Fransman voor de creatieve impulsen zorgen.

Standard verloor vorige week met 3-1 van AA Gent en kan zich vanavond geen puntenverlies veroorloven. Wat kunnen de Rouches na het vertrek van Witsel, Defour en Mangala tegen Kortrijk?

Gonzalez onbtreekt wegens een blessure. Belhocine werd deze zomer overgenomen van Kortrijk. Ook Benteke kwam een jaar uit voor de West-Vlamingen. Berrier startte tegen Helsingborgs in de basis en leverde meteen een goede prestatie af. Hij moet bij Standard voor de nodige creativiteit zorgen.

Bij Kortrijk is Standard-huurling Gherson geblesseerd en Oussalah geschorst. Met Mulemo en Kristof Van Hout heeft Kortrijk nog twee ex-spelers van Standard in de rangen, die gebrand zijn op een goede prestatie tegen hun vroegere club. Kortrijk verloor dit seizoen nog niet. Vorige week behaalde het zijn eerste zege tegen Cercle Brugge.

U kan de wedstrijd vanavond vanaf 20u30 live hier volgen.

Standard is vanavond favoriet. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 225 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 937,5 euro.

Meer nieuws