Datum: 27/08/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Daknam
Live Maes laat 'slachtoffer' Tshimanga uit selectie
Tomas Taecke
| 0 reacties
Maes laat 'slachtoffer' Tshimanga uit selectie
Foto: © SC

Lokeren en Oud-Heverlee Leuven bengelen onderaan het klassement met respectievelijk vier en drie punten. Beide teams kunnen een driepunter gebruiken om zich te ontdoen van de onderste regionen van het klassement.

Lokeren probeert vanavond tegen Oud-Heverlee Leuven voor het eerst in vijf wedstrijden op Daknam opnieuw te scoren. Het is de eerste maal dat beide clubs elkaar ontmoeten in competitieverband.

Opvallend bij Lokeren is de niet-selectie van Derrick Tshimanga. De sterspeler wordt aan Racing Genk gelinkt en bezwijkt onder de druk die daarmee gepaard gaat. Peter Maes acht Tshimanga niet speelklaar en laat hem daardoor uit de selectie. Laurens De Bock neemt zijn plaats in op de linksachter.

Bij OHL is Van Goethem nog geblesseerd en zit Raymaekers een schorsingsdag uit. Ook Boi die onzeker was, zal niet aan de aftrap verschijnen. Derick Ogbu en Koen Weuts komen in de ploeg.

De wedstrijd is LIVE te volgen bij uw voetbalwebsite.

 

Vermoedelijke opstellingen:

Lokeren: Copa, Tiko, Maric, Taravel, De Bock, De Pauw, Persoons, Leko, Overmeire, De Ceulaer, Harbaoui

OH Leuven: Lenaerts, Boi, Hayen, Ngalula, Diandy, Vermeulen, Roelands, Annys, Remacle, Ruytinx, Azevedo

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Lokeren is favoriet. Een gokje op Oud-Heverlee Leuven daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Lokeren de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 243 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OHL wint u 900 euro.

Meer nieuws