Datum: 24/09/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: King Power at Den Dreef
Live De Bruyne start op de bank tegen OH Leuven
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
De Bruyne start op de bank tegen OH Leuven
Foto: © SC

OH Leuven wil, na de bekeruitschakeling van afgelopen woensdag, maar al te graag punten pakken tegen landskampioen Genk. De Limburgers zijn echter aan een sterke reeks bezig sinds de komst van Been.

Robby Morren vanuit Leuven

De bekeruitschakeling tegen derdeklasser Rupel Boom is heel hard aangekomen in Leuven. Reken maar dat coach Ronny Van Geneugden, ex-coach van Racing Genk, zijn spelers op scherp zal zetten voor deze confrontatie. Indien OHL wint, telt het evenveel punten als Genk.

Van Geneugden moet het stellen zonder de geblesseerden Roelandts, Van Goethem, Vastmans en Vermeulen. Geraerts komt aan de aftrap, Lenaerts start onder de lat. 

Genk rijgt de goede prestaties aan elkaar sinds de komst van trainer Mario Been. Na winst tegen STVV, Standard en Deinze en tussendoor een gelijkspel tegen Valencia, wil de landskampioen vanavond de drie punten pakken tegen OHL om zijn positie in de top zes van het klassement te verstevigen.

Trainer Mario Been brengt het Genkse type-elftal tussen de lijnen. Zo staat Hubert opnieuw aan de aftrap, net als Barda, Vossen en Kennedy. Köteles neemt zijn plaats in doel opnieuw in. De Bruyne mag plaatsnemen op de bank, Vanden Borre verhuist naar de tribune.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

RC Genk is favoriet. Een gokje op OHL daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt RC Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 277,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OHL wint u 600 euro.

Meer nieuws