Datum: 28/07/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Beerschot en Lokeren willen ambities kracht bijzetten op openingsspeeldag
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Beerschot en Lokeren willen ambities kracht bijzetten op openingsspeeldag
Foto: © SC

Vanavond is het Olympisch Stadion het decor voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor Beerschot en Lokeren. Beide teams kenen het belang van een goede competitiestart.

Van beide teams wordt verwacht dat ze mee kunnen strijden voor de zesde plaats die recht geeft op deelname aan play-off 1. Bij Beerschot werden heel wat nieuwe spelers verwelkomd en wordt tevens veel verwacht van coach Adrie Koster. Hij moet zorgen voor attractief voetbal met resultaten.

Lokeren won vorig seizoen de beker en behaalde het seizoen daarvoor play-off 1. De lat ligt dus hoog voor Peter Maes die vanavond al kan rekenen op zijn nieuwe aanwinsten Milos Maric, Grbac en Saglik. De Pauw, Copa, El Mouataz en Mokulu hebben af te rekenen met blessures.

Bij Beerschot valt Laerenbergh uit de kern omdat hij zich te laat had aangemeld op de training. Verder zijn Van den Abeel, Dayan en Ojo out met blessures. Stijn Stijnen neemt plaats onder de lat.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Beerschot is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Beerschot met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Charleroi wint u 265 euro.

Meer nieuws