Datum: 29/07/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Luminus Arena
Live Ontwricht Cercle Genkse noodverdediging?
Fabian Morren
| 0 reacties
Ontwricht Cercle Genkse noodverdediging?
Foto: © SC

Vanavond start ook het seizoen voor Racing Genk en Cercle Brugge. Genk begint met ambitie aan het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Mario Been mikt op de top drie.

UPDATE 20.07: Bij Racing Genk geen verrassingen. Camus moet vrede nemen met een plek op de bank. Nieuwkomer Dani Fernadnez begint meteen in de basis. Cercle-trainer Bob Peeters kiest voro de verwachte elf. Dat betekent met twee nieuwelingen in de basis: Wils en Smolders.

Genk eindigde vorig seizoen als derde, maar kon zich enkele weken voordien wel slechts nipt plaatsen voor de play-off 1. Uitgerekend ten koste van Cercle Brugge, dat op de laatste speeldag nog naar de zevende plaats tuimelde.

Bob Peeters en zijn troepen willen dus graag laten zien dat ze hun plek in PO1 meer dan waard zijn. Al blijft het afwachten of Cercle dit seizoen versterkt is, en vooral of ze het sterke vorige seizoen nog kunnen evenaren.

Bij Genk start de Spanjaard Dani Fernandez onmiddellijk in de basis. Hij tekende pas donderdag, maar trainer Been zit in de problemen in de defensie door de blessures van Simaeys, Joneleit en Koulibaly. Ook nieuwkomers Gorius en Monrose mogen in de basis verwacht worden.

Cercle Brugge-trainer Bob Peeters kan over een vrijwel fitte kern beschikken. In vergelijking met de ploeg van vorig seizoen is het uitkijken naar Stef Wils en Tim Smolders die het team extra ervaring moeten bezorgen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle Brugge wint u 500 euro.

Meer nieuws