Datum: 05/10/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Sollied zet Brüls op de bank
Sollied zet Brüls op de bank
Foto: © SC

Beerschot ontvangt vanavond AA Gent. De jongens van Adrie Koster willen na de wanprestatie op Bergen weer aansluiten met de zege. De Buffalo's van hun kant hebben heel wat vertrouwen geput uit de wedstrijd tegen Club Brugge.

Wel één valse noot deze week bij de Ratten. Alpaslan Özturk werd naar de beloftenken verwezen omwille van disciplinaire redenen. Hij mist de wedstrijd tegen Gent, maar mag maandag wel weer aansluiten bij de A-kern. Dries en Stijn Wuytens, Stefan Deloose, Roy Dayan en Kwame Franck Mawuena zitten niet in de selectie omwille van blessures.

Bergen hangt nog steeds in het lijf. Adrie Koster verwacht dan ook een reactie. "We moeten er alles aan doen, dan kan ik eventueel een nederlaag plaatsen, hoe lastig dat ook is. Niet wanneer we onnodig verliezen, zoals tegen Bergen."

Voor Elimane Coulibaly wordt het alvast een speciale match, want hij zat vorig seizoen nog bij de Buffalo's. Bij Gent is de crisis die op de loer lag intussen wel bezworen. Na de winst op het veld van Standard en de uitstekende wedstrijd tegen Club Brugge zitten de jongens van Trond Sollied weer op het juiste spoor.

Thijs (knie), Rémi Maréval (buikspieren) en Wouter Corstjens (enkel) zijn er niet bij. Rodgers Kola is nog geschorst. Christian Brüls en Ilombé Mboyo sukkelden deze week met kleine kwaaltjes, maar zijn fit. Dat is ook het geval voor Yaya Soumahoro, de de wedstrijd tegen Brugge miste door ziekte.

Wat denkt UNIBET over Beerschot-Gent?

Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 300 euro op.

Meer nieuws