zwaZulte Waregem
cerCercle Brugge
Datum: 06/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Regenboogstadion
Live Interessant duel aan de Gaverbeek
Tomas Taecke
| 0 reacties
Interessant duel aan de Gaverbeek
Foto: © SC

Op bezoek bij Zulte Waregem probeert Cercle Brugge een verlengstuk te breien aan de eerste driepunter die de vereniging vorige week boekte ten koste van Charleroi. Essevee wil op zijn beurt de aansluiting met de top niet verliezen.

Het streekduel aan de Gaverbeek heeft vanavond best veel om het lijf. De thuisploeg is aan een sterk seizoen bezig en wil voor eigen volk geen punten laten liggen in de hoop de voeling met de topclubs niet te verliezen. Cercle kon zeven dagen geleden eindelijk winnen en is vastberaden om in Zuid-West-Vlaanderen minstens een punt weg te kapen.

Peeters kan daarbij geen beroep doen op Mertens, Verbist en Smolders. Dury mist nog steeds Leye, Vandenbroeck en Serwy. Bij Essevee is het uitkijken naar Habib Habibou, die Lierse vorige week eigenhandig nekte met drie doelpunten.

Christophe Delacour is de dienstdoende scheidsrechter die de partij vanaf 20 uur in goede banen moet leiden. Alles is LIVE te volgen via onze website.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Zulte Waregem is favoriet. Een gokje bij UNIBET  op Cercle zal echter u aardig wat opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Zulte Waregem met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle strijkt u 475 euro op.

Meer nieuws