berBergen
staStandard
0-1
1-1
2-1
Datum: 21/10/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Waalse derby: Mpoku bij Standard
Waalse derby: Mpoku bij Standard
Foto: © SC

In de Waalse derby van deze namiddag staat er vooral voor Standard veel op het spel. Kunnen ze na de winst tegen Anderlecht eindelijk bevestigen en aansluiten bij de topzes? Bergen is immers geen hapklare brok.

Bij de Henegouwers staat Jérémy Perbet weer op scherp en dat doet menige ploeg beven. Aloys Nong staat weer tegenover zijn ex-club en kan ook een beslissende factor zijn.

Bij Standard was het vooral aanvallend voor Anderlecht zoeken. Frédéric Bulot wierp zich tegen paars-wit op als een beslissende pion en trainer Ron Jans rekent dan ook op hem, maar hoopt dat ook de anderen doorbreken. "Als al onze aanvallers tegen Bergen spelen zoals Frédéric speelde tegen Anderlecht, dan zijn ze zeker van een basisplaats voor de volgende wedstrijd", aldus Jans in Het Nieuwsblad. Goreux (rood) en Van Damme (vijfde geel) zijn geschorst. Bolat, Pocognoli, Gershon, Opare, Gonzalez en Ogunjimi zijn geblesseerd. Daardoor heeft Jans slechts 18 spelers tot zijn beschikking.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 240 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 270euro op.

Meer nieuws