Datum: 27/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Gecov start in de basis bij Gent
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Gecov start in de basis bij Gent
Foto: © SC

Manu Ferrera begint na het ontslag van Trond Sollied aan zijn eerste wedstrijd als interim-coach van AA Gent. Tegenstander is Bergen dat vorige week in de slotfase Standard opzij zette. Bij Gent start Marcel Gecov in de basis.

Bij de thuisploeg komen Eriksson, Arbitman en Rafinha terug in de selectie, Rafinha start meteen in de basis. Volgens Trond Sollied was die laatste niet goed genoeg. Blessures zijn er onder meer voor Skarabot, Raman, Conté, Arzo, Thijs, Messoudi en Corstjens. Kola is nog steeds geschorst.

Mboyo wordt door de afwezigheid van Arzo kapitein. "Mboyo toonde maturiteit, hij hielp steeds het team, ook in de moeilijke momenten", aldus Manu Ferrera.

Bergen komt met vertrouwen uit de clash met Standard, Nong bracht de Draken in de slotfase voorbij de Rouches en bezegelde zo het lot van Ron Jans. Bij Bergen is Tim Matthys nog steeds geblesseerd aan de knie. Ook Franquart, Félix en Timmermans zijn out.

Gent en Bergen staan welgeteld één punt van elkaar in het klassement. De ploegen staan respectievelijk achtste en negende.

Gent: Padt, Boeckx, Cendros Lopez, Rafinha, Melli, Nahayo, Wallace Pereira, N'Diaye, Gecov, Foket, De Smet, Brüls, Remacle, Mboyo, Soumahoro, Eriksson, Arbitman en Boere.

Bergen: Berthelin, Louagé, Lépicier, Debisschop, Van Imschoot, Nong, Zola, Van Gijseghem, Köse, De Belder, Perbet, Nicaise, Jarju, Le Postollec, Saussez, Werner, Angeli, Sapina en Monteyne.

Scoort Gent de eerste goal van de wedstrijd?

Een gokje bij UNIBET brengt u 142 euro op bij een inzet van 100 euro indien Gent de eerste goal maakt. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Meer nieuws