Datum: 03/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Jules Ottenstadion
Volg AA Gent - RC Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Volg AA Gent - RC Genk
Foto: © SC

Bob Peeters wil met zijn nieuwe club AA Gent debuteren met een overwinning tegen RC Genk. De coach houdt Remacle en Arzo op de bank, Stijn De Smet mag aan de wedstrijd beginnen. Bij Genk vervangt Barda Vossen. Anele speelt centraal achterin, Kumordzi begint naast Gorius.

Lang heeft Bob Peeters na zijn ontslag bij Cercle niet op een nieuwe club moeten wachten. Hij kreeg amper 2 dagen om de partij tegen Genk voor te bereiden en waarschuwde dan ook dat er geen mirakels moeten worden verwacht. De coach heeft tijdens zijn eerste dagen vooral verdedigende accenten proberen te leggen.

Peeters kan geen beroep doen op N'Diaye, Thijs, Boere, Conte en Boeckx. Toch is er ook goed nieuws voor Gent want Maréval en Van der Bruggen zijn opnieuw klaar voor de strijd. De spelers willen zich ongetwijfeld van hun beste kant tonen voor hun nieuwe coach en na de forfaitnederlaag tegen Anderlecht.

Ook Racing Genk moet zich herpakken na de uitschuiver van woensdag tegen Standard. “Gent heeft een zware nederlaag geleden bij Anderlecht dus ik verwacht een elftal dat net zo scherp zal zijn als Standard. Aan de andere kant hebben wij ook verloren dus ik verwacht zelf ook een scherper Genk dat weer gaat trachten een serie neer te zetten", klinkt het bij Mario Been.

“Bij een nieuwe coach willen spelers vaak een stapje sneller lopen, dus eigenlijk zou je elke week een nieuwe coach moeten hebben”, grapt de Nederlander. Zelf moet hij puzzelen want geen Jelle Vossen en geen Koulibaly bij Genk. Khaleem Hyland zit wel in de kern maar het is afwachten of hij onmiddellijk aan de aftrap komt. Anele zal Koulibaly centraal achterin vervangen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op RC Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat AA Gent  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van RC Genk strijkt u 325 euro op.

Meer nieuws