Datum: 03/11/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Achter de Kazerne
Live Geen verrassingen bij KV en Anderlecht
Geen verrassingen bij KV en Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht heeft het traditioneel niet gemakkelijk op het veld van KV Mechelen. Maar Harm van Veldhoven zit ook met de handen in het haar, want hij mist bijna de helft van zijn kern tegen de landskampioen.

KV Mechelen heeft al drie jeugdspelers moeten opnemen in de A-kern om voldoende personeel op de bank te hebben. Vooral achteraan wringt het schoentje, want door de schorsingen van Ghomsi en Biset is de spoeling heel dun geworden. Aanvaller Diabang zal waarschijnlijk weer moeten komen depaneren. Pandza is immers lange tijd out, net als De Witte. Vooraan moet Pedersen de rol van de geblesseerde Junker op zich nemen.

Anderlecht heeft minder problemen al is het niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Gent gekomen. Vargas en Deschacht zijn onbeschikbaar en dus speelt Safari op de linksachter. Op het middenveld krijgt Bruno na zijn goede invalbeurt dinsdag waarschijnlijk de voorkeur op Iakovenko. Ook Kljestan lijkt zich tegen de Buffalo's van een basisplaats verzekerd te hebben.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat KV met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 300 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht  strijkt u 97,2 euro op.

Meer nieuws