andAnderlecht
cluClub Brugge
Datum: 11/11/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Lotto Park
Krachtmeting in het Astridpark
Tomas Taecke
| 0 reacties
Krachtmeting in het Astridpark
Foto: © SC

Kort na de middag ontmoeten de twee gedoodverfde titelkandidaten elkaar dit seizoen een eerste keer. Anderlecht probeert de goeie reeks door te trekken terwijl Club in vijandig gebied op zoek gaat naar een hoopgevend resultaat.

De kraker tussen Anderlecht en Club Brugge dient zich aan op de laatste speeldag van de heenronde. Paars-wit kan zich tot herfstkampioen kronen als het zich vandaag van zijn aartsrivaal weet te ontdoen terwijl Club in de week na Georges Leekens de behoorlijke prestatie tegen Newcastle kracht wil bijzetten.

Als de hoofdstedelingen deze opdracht tot een goed einde brengen, volgt uitdager Club Brugge al op negen punten. Daarmee delen de Brusselaars een eerste mentale tik uit op weg naar het kampioenschap, dat vorig seizoen eveneens tegen blauw-zwart werd gevierd.

Phlippe Clement moet puzzelen wegens een overvolle ziekenboeg. Refaelov is er terug bij, maar onder andere Larsen, Van Acker, Zimling, Meunier en Vazquez zijn nog steeds onbeschikbaar. Tot overmaat van ramp zijn ook Hoefkens en Donk geschorst. Donderdag bleef Buysse uit voorzorg aan de kant maar vanmiddag neemt hij zijn plaats als linksachter opnieuw in. Blondel is normaal gezien fit genoeg om samen met Vadis en Jorgensen de centrale driehoek te vormen.

Bij de thuisploeg heeft John Van Den Brom iets minder zorgen. De coach van Sporting moet wel beslissen of hij de sterk presterende De Sutter samen met Mbokani voorin laat opdraven of toch liever vasthoudt aan het 4-3-3-systeem waarbij De Sutter op de bank terecht komt. Met Praet op het middenveld won Sporting dinsdag met het kleinste verschil van het Russische Zenit.

De partij wordt om 14.30u op gang geblazen door Luc Wouters. Alles is uiteraard live via onze website te bekijken!

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Club daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 90 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van Club Brugge strijkt u 360 euro op.

Meer nieuws