Datum: 11/11/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Luminus Arena
Live Ayub aan de aftrap tegen Bergen
Fabian Morren
| 0 reacties
Ayub aan de aftrap tegen Bergen
Foto: © SC

Om 18 uur sluiten Racing Genk en Bergen de heenronde van de reguliere competitie af. Winst en verlies maken voor beide ploegen een heel groot verschil in het klassement.

Genk keerde met een gelijkspel en een goed gevoel terug uit Lissabon. Minder goed nieuws is er dan weer over Elyaniv Barda want de wedstrijd tegen Bergen komt te vroeg voor hem. Ook Simaeys en De Ceulaer zijn langdurig geblesseerd.

Ook Bergen houdt een goed gevoel over aan de voorbije weken, daar zorgden overwinningen tegen Kortrijk en Cercle Brugge voor. Wellicht behoudt coach Enzo Scifo het vertrouwen in het elftal dat vorige week won. Nieuwe aanwinst Thomas Chatelle zou dan op de bank starten.

In de rangschikking staat alles heel dicht bij elkaar waardoor het verschil tussen winst en verlies heel groot is voor beide teams. Op dit moment staat Bergen 9e maar bij een overwinning telt de Waalse club nog slechts 1 punt minder dan Racing Genk. Wint Genk, dan nadert het tot op 1 punt van Zulte Waregem.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 155 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 550 euro op.

Meer nieuws