ohlOH Leuven
kvkKV Kortrijk
Datum: 10/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: King Power at Den Dreef
Live OHL - Kortrijk met top zes als inzet
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
OHL - Kortrijk met top zes als inzet
Foto: © SC

Met OHL en Kortrijk staan twee ploegen tegenover elkaar die - toch enigszins verrassend - allebei volop in de running zijn voor een ticket voor play-off 1. Wie wint, verstevigt zijn positie in de top zes.

OH Leuven staat momenteel op de zesde plaats met één puntje minder dan KV Kortrijk dat vijfde staat. De inzet van deze partij mag duidelijk zijn. De Leuvenaars zagen vorige week op Sclessin een einde komen aan een indrukwekkende reeks van liefst 5 overwinningen. Tegen Kortrijk willen de troepen van Van Geneugden graag aan een nieuwe reeks beginnen.

Voor deze partij moet de coach wellicht Kenny Thompson missen waardoor hij moet puzzelen in de defensie. Raymaekers is immers ook langdurig out. Wellicht starten De Roeck en Weuts. Karel Geraerts geraakt wellicht tijdig fit.

Ook Kortrijk maakt dus tot dusver opnieuw een geslaagd seizoen door. De West-Vlamingen wonnen vorige week nog met overtuigende 4-1 cijfers tegen Lierse. Matton en Ragolle liggen in de lappenmand, Carevic is ziek. Veel wijzigingen zal coach Vanhaezebrouck wellicht niet doorvoeren aan zijn elftal.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

OHL is favoriet. Een gokje bij UNIBET op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat OHL met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws