Datum: 17/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Volg OHL - Bergen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Volg OHL - Bergen
Foto: © SC

Bergen heeft na de pandoering tegen Racing Genk iets recht te zetten vanavond op het veld van OH Leuven. De Leuvenaars willen winnen om hun plaats in de top zes te behouden.

Weinig zorgen bij OHL waar Ronny Van Geneugden wellicht met dezelfde elf kan aantreden die de afgelopen weken speelden. Enkel naast de naam van Kenny Thompson staat nog een vraagteken. Ook invallersdoelman Yves Lenaerts is onzeker. Na het gelijkspel tegen Kortrijk wil OHL opnieuw beginnen aan een nieuwe reeks van overwinningen en zo hun plaats in de top zes behouden.

Bergen ging vorige week met zware 5-1 cijfers onderuit bij Racing Genk. De Draken begonnen nochtans met aardig voetbal in Limburg maar moesten uiteindelijk de duimen leggen. Enzo Scifo zal een reactie vragen van zijn spelers. Makkelijk wordt het echter niet voor Bergen dat enkele belangrijke spelers moet missen. Zo zijn Van Gijseghem, Van Imschoot, Matthys en Franquart er straks niet bij.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

OHL is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat OHL met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 335 euro op.

Meer nieuws