cluClub Brugge
chaCharleroi
Datum: 25/11/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Jan Breydel
Vleminckx moet Club aan doelpunten helpen
Tomas Taecke
| 0 reacties
Vleminckx moet Club aan doelpunten helpen
Foto: © SC

Club Brugge gaat in de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi om 18 uur op zoek naar een nieuwe driepunter. Na de Europese nederlaag tegen Bordeaux hopen de Bruggelingen de heropstanding in de Jupiler Pro League verder vorm te geven.

Tomas Taecke in Brugge

Enkele dagen na de thuisnederlaag tegen Bordeaux betreedt blauw-zwart opnieuw het speelveld van het Jan Breydelstadion. De tegenstander is er één van een ander kaliber, namelijk promovendus Sporting Charleroi. Club wil kost wat kost winnen en zo een verlengstuk breien aan de ruime zege op de Freethiel, die na een nul op vijftien de nodige opluchting met zich meebracht.

Juan Carlos Garrido kan in zijn eerste competitiewedstrijd voor eigen volk waarschijnlijk geen beroep doen op scherpschutter Carlos Bacca. De Gouden Stier hinkte vorige donderdag van het veld en is mogelijk nog niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Ook Vazquez, Zimling, Jorgacevic en Trickovski zijn out. Wel maakt Jim Larsen mogelijk zijn wederoptreden. Door de matige prestaties van het duo Almeback-Figueras is de kans groot dat de fitte Deense verdediger er vanaf de eerste minuut bijloopt. Blondel zit zijn tweede van vier schorsingsdagen uit.

Aan de overzijde heeft ook Yannick Ferrera de nodige kopzorgen. De sympathieke oefenmeester van de Karolingers kan geen beroep doen op de geblesseerde Leandro, Martos, Lazitch, Vergerolle, Edersen en Houdret. Schorsingen zijn er niet.

De partij wordt om 18 uur op gang geblazen door scheidsrechter Vervecken. Alles is natuurlijk LIVE te volgen via onze website.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Charleroi daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Club  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 130 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Sporting strijkt u 900 euro op.

Meer nieuws