kvmKV Mechelen
wbeSK Beveren
Datum: 24/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Achter de Kazerne
Live KVM - Waasland-Beveren: De Boeck wijzigt op 4 plaatsen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
KVM - Waasland-Beveren: De Boeck wijzigt op 4 plaatsen
Foto: © SC

Waasland-Beveren kon dit seizoen nog maar twee keer winnen. Daar hoopt de nieuwe coach Glen De Boeck straks verandering in te brengen. KV Mechelen moet het slachtoffer worden.

De zware nederlaag tegen Club Brugge bleek het doodvonnis voor Dirk Geeraerd, De Boeck heeft de sportieve touwtjes nu in handen. Hij benadrukte onmiddellijk het belang van Wesley Sonck voor het elftal maar uitgerekend hij is hoogst onzeker voor de partij van vanavond. Ook Lepoint is onzeker. Badash, Dugary en Didier liggen in de lappenmand.

KV Mechelen wist in zijn laatste 4 wedstrijden slechts 2 punten te sprokkelen en zakte daardoor weer wat weg in de rangschikking. Harm Van Veldhoven wil deze thuiswedstrijd absoluut winnen maar kan geen beroep doen op De Petter, De Witte, Pandza, Ruiz en Renard.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

KV Mechelen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Waasland-Beveren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat KV Mechelen  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 157 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Waasland-Beveren strijkt u 550 euro op.

Meer nieuws