zwaZulte Waregem
beeBeerschot AC
Datum: 01/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Regenboogstadion
Geplaagd Beerschot trekt naar Waregem
Fabian Morren
| 0 reacties
Geplaagd Beerschot trekt naar Waregem
Foto: © SC

Vanavond krijgt Zulte Waregem het bezoek van Beerschot. Het contrast tussen beide teams kan niet groter zijn. Zulte Waregem nestelde zich in de top van het klassement, terwijl Beerschot achterom moet kijken.

Afgelopen week was het andermaal erg turbulent op Beerschot. Trainer Adrie Koster werd na een incident op training bedankt voor bewezen diensten. Voorlopig neemt assistent Wim De Corte de leiding over. Hij moet zijn spelers klaarstomen voor de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem.

Bij Zulte Waregem is niemand geblesseerd. Coach Franky Dury ziet zijn team dus aantreden op volle sterkte. Bij Beerschot is de lijst van geblesseerden indrukwekkend: Stijnen, Dries Wuytes, Van Asch, Stijn Wuytens, Ojo, Losada, Dayan en Zhukov zijn er straks niet bij.

Zulte Waregem staat gedeeld tweede met Lokeren, op vier punten van leider Anderlecht. Beerschot staat verder onderaan de stand en moet rekening houden met de ploegen achter zich.

Kan Oostende stunten?

Zulte Waregem is de uitgesproken favoriet. Beerschot kan u echter een degelijke duit opbrengen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Waasland-Beveren wint, krijgt u 90 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Beerschot bij UNIBET van 60 euro kan u 330 euro opleveren!

Meer nieuws