Datum: 09/12/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Luminus Arena
Live Genk met Vossen en De Ceulaer tegen Lierse
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk met Vossen en De Ceulaer tegen Lierse
Foto: © SC

Racing Genk kan vanavond over Lokeren naar de derde plaats in het klassement klimmen. Dan moet het eerst wel voorbij Lierse geraken. Bij Genk grijpt Mario Been terug naar zijn type-elftal met De Ceulaer en Vossen in de spits.

Racing Genk begint met een bijzonder goed gevoel aan de wedstrijd nadat het eerste werd in zijn groep in de Europa League. De Limburgers kunnen bij winst over Lokeren naar de derde plaats klimmen in de rangschikking. Trainer Mario Been wil zo snel mogelijk zekerheid over play-off 1 verwerven en noemde de partij tegen Lierse belangrijker dan die tegen Basel. Puntenverlies is dus geen optie voor Genk.

Nadson, Kennedy, Joneleit en Simaeys zijn er nog steeds niet bij. Jelle Vossen komt naar alle waarschijnlijkheid wel aan de aftrap. Kristof Van Hout neemt zijn plaats onder de lat weer in nadat Köteles een prima partij keepte tegen Basel. Hubert en Barda verhuizen weer naar de bank.

Lange lijst geblesseerden
Na de winst van Waasland-Beveren zaterdagavond zakte Lierse naar de voorlaatste plaats in het klassement. De druk op de Pallieters neemt dus toe maar mits een overwinning springen ze zelfs over Charleroi. Lierse-coach Ramzy moet aan het puzzelen. Hij heeft immers af te rekenen met een lange lijst van onbeschikbare spelers. Wils is geschorst, Claasen, Davids, De Wree, Diakite, Farag, Frans, Vanherberghen, Yasser en Claes liggen in de lappenmand.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 133 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 800 euro op.

Meer nieuws