lieLierse SK
staStandard
Datum: 03/08/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Kawashima keert terug naar het Lisp
Fabian Morren
| 0 reacties
Kawashima keert terug naar het Lisp
Foto: © SC

Vanavond speelt Lierse zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De Pallieters krijgen het bezoek van Standard. Beide ploegen verloren hun eerste duel.

UPDATE: Zoals verwacht komen Pocognoli en Goreux bij Standard weer in het team. Bij Lierse zit Bidaoui op de bank.

Standard ging thuis verrassend onderuit tegen Zulte Waregem (0-1). Lierse bleek niet sterk genoeg om AA Gent punten af te snoepen (2-0). Beide ploegen staan dus al onder (lichte) druk. Vooral Standard kan zich niet nog eens een nederlaag permitteren.

“Het zou kunnen dat ik wijzigingen aanbreng”, zegt Standard-coach Ron Jans. “Normaal ook, want Goreux en Pocognoli zijn terug uit schorsing. Maar wie zegt dat ze gaan spelen?”

De wedstrijd staat ook in het teken van de terugkeer van Eiji Kawashima. Die speelde een maand geleden nog bij Lierse, maar staat nu in het doel aan de overkant. “Ik heb 3 augustus alvast met stip genoteerd”, zei de Japanse doelman toen hij bij Standard werd voorgesteld. Dat is dus vandaag, de dag dat de Rouches uit spelen bij Lierse. “Als de supporters van Lierse zich straks tegen mij keren, zal ik dat accepteren.”

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 475 euro op.

Meer nieuws