ohlOH Leuven
gnkKRC Genk
Datum: 05/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Genk met 10 tegen OHL
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk met 10 tegen OHL
Foto: © SC

Racing Genk en OH Leuven staan op de tweede speeldag al onmiddellijk onder druk. OHL wil de zware 5-2 nederlaag tegen Bergen doorspoelen, Genk het puntenverlies tegen Cercle en de mindere prestatie tegen Aktobe.

Update:
Bij Racing Genk mag Barda zoals verwacht aan de wedstrijd beginnen, Monrose moet vrede nemen met een plaats op de bank. Bij OHL brengt Van Geneugden Ngolok aan de aftrap en verhuist Boi naar de bank.

Racing Genk kon nog niet overtuigen in zijn voorbije twee wedstrijden. In de eigen Cristal Arena kon het, door defensieve blunders, geen afstand nemen van Cercle Brugge (3-3). Donderagavond werd er wel gewonnen tegen Aktobe uit Kazachstan maar de magere 2-1 is een hele linke uitslag met het oog op de terugmatch en het voetbal was niet goed.

Mario Been mist nog steeds een enkele belangrijke basispionnen zoals Simaeys, Hubert, Kumordzi en Koulibaly. De oefenmeester zal wellicht niet met hetzelfde elftal aantreden als de voorbije twee wedstrijden, de kans is groot dat Barda op een basisstek mag rekenen. Enkel een overwinning volstaat om de rust te bewaren in de Cristal Arena.

Van Geneugden en Bailly
OHL-coach Ronny Van Geneugden heeft deze partij met rood aangestipt in zijn agenda. Hij woont al zijn hele leven in Genk en stond in het verleden zelf aan het sportieve roer bij de Limburgse club. Ook voor Bailly, die deze week afgeschermd werd van de pers, wordt het speciaal. Hij mocht het afgelopen seizoen terugkeren bij Genk en stond tijdens de blessure van Köteles onder de lat maar werd toch doorgestuurd. De goalie zal zich tegen zijn ex-club extra willen bewijzen nadat hij zich vorige week 5 keer moest omdraaien.

Ook voor OHL is deze wedstrijd erg belangrijk. Indien er opnieuw verloren wordt, zou de twijfel wel eens kunnen toeslaan in de Leuvense rangen en komt een gemiste competitiestart akelig dichtbij. Veel wijzigingen zal Van Geneugden in vergelijking met vorige week niet doorvoeren.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

RC Genk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat RC Genk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 375 euro op.

Meer nieuws