Datum: 04/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daknam
Live Zorgen Lokeren en Bergen opnieuw voor doelpuntenfestival?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Zorgen Lokeren en Bergen opnieuw voor doelpuntenfestival?
Foto: © SC

Lokeren ontvangt Bergen in een duel om het maximum van de punten. Beide teams wonnen overtuigend op de eerste speeldag.

Update:
Peter Maes brengt dezelfde spelers aan de aftrap die vorige week gingen winnen op Beerschot. Ook Enzo Scifo behoudt het vertrouwen in zijn spelers die vorige week wonnen, op uitzondering van de geblesseerde Van Gijseghem die wordt vervangen door Sapina.

Zowel Lokeren als Bergen zorgden voor een doelpuntenspektakel op speeldag 1. Lokeren ging met 2-4 winnen op het veld van Beerschot, Bergen won thuis met 5-2 tegen OH Leuven. Benieuwd of er straks opnieuw zoveel spektakel te rapen valt.

Lokeren liet vorige week zien dat het de voorbereiding prima heeft verteerd en dat er, na de bekerwinst van vorig seizoen, een goed geheel staat dat over de nodige automatismen beschikt. De kans is dan ook groot dat Peter Maes dezelfde elf aan de aftrap zal brengen die vorig weekend de volle buit pakten. Ketels, Mingiedi, Mokulu, De Pauw, Tiko en Copa zijn nog steeds geblesseerd.

Bergen haalde vorige week met liefst 5 goals zwaar uit tegen OHL, het werd een nachtmerrie voor doelman Bailly. Aloys Nong hield topschutter Perbet op de bank en speelde een prima partij. Verwacht wordt dat hij opnieuw zal starten. Coach Enzo Scifo kan geen beroep doen op de geblesseerde Van Gijseghem.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lokeren  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lokeren  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 425 euro op.

NIEUW: kruip in de huid van de coach en stel jouw elftal samen!

Meer nieuws