chaCharleroi
beeBeerschot AC
Datum: 15/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Live Stijnen terug in de basis
Stijnen terug in de basis
Foto: © SC

Beerschot was in alle kalmte aan het seizoen begonnen, maar ondertussen is daar al niets meer van te merken. De Ratten moeten winnen van Charleroi of het degradatiespook komt heel dichtbij.

Beerschot kon slechts één punt puren uit zijn laatste vier confrontaties. Dat kostte Adrie Koster de kop, maar onder Wim De Corte zijn de problemen nog niet opgelost. Getuigde daarvan de 1-7 van vorig weekend tegen Club Brugge.

Beerschot moet op zoek naar eerherstel en dat moet gebeuren op het veld van Charleroi, de ploeg die op gelijke hoogte met hen staat. Yannick Ferrera blijft met zijn jonge ploeg immers punten sprokkelen en een bezoek aan Mambourg stelt de tegenstander tegenwoordig niet bepaald gerust.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Charleroi is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Charleroi met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 135 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van de Ratten strijkt u 174 euro op.

Meer nieuws