Datum: 26/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Freethiel
Live Pakt Waasland-Beveren opnieuw de volle buit?
Pakt Waasland-Beveren opnieuw de volle buit?
Foto: © SC

Waasland-Beveren kan een nieuwe stap richting behoud zetten. Dan moet de ploeg van Glen De Boeck wel winnen van Oud-Heverlee Leuven. Volg het live mee.

OH Leuven draait niet echt meer en wacht al veel te lang op een nieuwe zege. Afgelopen week werd er nog met 2-6 verloren van Sporting Lokeren. Bij Waasland-Beveren hoopt Ronny Van Geneugden weer te oogsten met zijn team.

Bij Waasland-Beveren is er minder reden tot klagen. De 0-0 bij Lierse was niet mooi, maar wel belangrijk. Een zege tegen OHL zou de redding weer een stap dichterbij brengen.

WB-coach Glen De Boeck kan niet rekenen op de geblesseerden Cruz en Rodwell. Aan de overkant zijn Raymaekers en De Vriese geblesseerd, Robson is geschorst.

De wedstrijd staat ook in het teken van Jordan Remacle. Nu verdedigt hij de kleuren van Waasland-Beveren, vorig seizoen speelde hij nog bij Oud-Heverlee Leuven. Daar was hij in totaal goed voor zestien doelpunten en twintig assists.

Waasland-Beveren favoriet bij UNIBET !

Unibet dicht OH Leuven de meeste kans op winst toe. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op de Rouches kan 138 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

60 euro inzetten op OH Leuven kan u bij winst 174 euro opleveren.

Meer nieuws