Datum: 16/02/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte Waregem op zoek naar vijftiende competitiewedstrijd zonder verlies
Zulte Waregem op zoek naar vijftiende competitiewedstrijd zonder verlies
Foto: © SC

Zulte Waregem gaat op zoek naar een vijftiende competitiewedstrijd zonder nederlaag. Of kunnen de troepen van De Boeck stunten? Volg het live mee.

27 oktober 2012: Zulte Waregem wint met twee doelpunten van Franck Berrier op het veld van Waasland-Beveren. Op zich geen opmerkelijk feit, ware het niet dat Essevee sindsdien niet meer verloor in de competitie. De West-Vlamingen zijn zo al 14 wedstrijden ongeslagen en ze pakten daarin 32 op 42.

Bij Waregem is Bryan Verboom er niet bij, want hij sukkelt met een enkelblessure. Olafur Skulason is geelgeschorst. Alle andere spelers zijn wel fit.

De selectie van Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Conté, Godeau, Bruzzese, D’Haene, De Jonghe, Perdichizzi, Malanda, De Boel.

Waasland-Beveren kan dankzij een nieuwe stuntoverwinning mathematisch zeker zijn van het behoud. Vorige week kwamen de troepen van De Boeck al vrij dicht bij een stunt tegen Anderlecht. Stijn De Smet was twijfelachtig na een trap op de enkel vorige week, maar hij reist in ieder geval mee naar Waregem. Mohamed Aoulad is er niet bij: hij heeft een scheur in de meniscus en gaat maandag onder het mes.

De selectie van Waasland-Beveren: Michael Clepkens, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Jurgen Cavens, Rachid Farssi, Barak Badash, Jordan Remacle, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Wesley Sonck, Jonathan Rowell, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Benoît Ladrière, René Sterckx, Vito Plut, Colin Coosemans.

De kans dat Wesley Sonck een doelpunt scoort tegen Zulte Waregem is niet zo groot volgens Unibet. Scoort hij wel, dan kan je met een bod van 60 euro maar liefst 270 euro binnenrijven.

Meer nieuws