Datum: 09/03/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Jan Breydel
Live Wat kan Cercle tegen Bergen?
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Wat kan Cercle tegen Bergen?
Foto: © SC

Cercle Brugge wil vanavond tegen Bergen nog eens winnen in de competitie. De overwinning in de beker is voor de West-Vlamingen een opsteker en die lijn willen ze doortrekken naar de competitie.

Cercle haalde het in de halve finales van de Cofidis Cup van KV Kortrijk. De ploeg van trainer Foeke Booy kon na lange tijd nog eens proeven van de overwinning. Dat smaakt uiteraard naar meer en vanavond hopen ze ook tegen Bergen een goede prestatie neer te zetten. Dat zou alvast een goede generale repetitie zijn voor play-off III.

“Je moet in een positieve flow geraken waarbij alles vanzelf geraakt. Winnen is de enige remedie om eruit te geraken. Daar werken we aan en zondag hebben we een goede stap gezet. De wedstrijden tegen Bergen en Beerschot moeten we zien als matchen om de lijn van afgelopen weekend door te trekken en ons zo voor te bereiden op play off III”, aldus Stef Wils op de clubwebsite.

Booy kan nog altijd geen beroep doen op Rudy en Tim Smolders. Zij liggen nog in de lappenmand. Kevin Janssen en Hans Cornelissen zullen dit weekend met de beloften spelen en kunnen volgende week opnieuw bij de a-kern toetreden. Lukas Van Eenoo zit een schorsing uit.

Bergen bevindt zich momenteel in de buik van het klassement en heeft niet veel te winnen of te verliezen.  Play off II is een (bijna) zekerheid, al is er wellicht nog een waterkans op play off I. Daarvoor moeten ze rekenen op dubbele misstappen van de twee hoger geklasseerde ploegen en mogen ze zelf niet meer verliezen.

Opvallend: beide ploegen speelden hun vorige wedstrijd op het veld van Kortrijk en beide ploegen behaalden een overwinning op de Kerels.

Selecties:

Cercle:  Bram Verbist, Braafhart Mitchell, Jo Coppens, Frederik Boi, Anthony Portier, Gregory Mertens, Stef Wils, Bernt Evens, Karel Van Roose, Michael Uchebo, Niels Mestdagh, Buyl Stephen, William Carvalho, Francis Dickoh, Mushaga Bakenga, Arnar Vidarsson, Kristof D’Haene, Godee Joey en Joaquin Boghossian

Bergen:  Berthelin, Debisschop, Van Imschoot, Nong, Arbeitman, Chatelle, Van Gijseghem, Köse, De Belder, Lorenzi, Nyoni, Jarju, Le Postollec, Saussez, Werner, Angeli, Timmermans, Sapina, Monteyne

Wat denkt UNIBET?

Volgens UNIBET gaan de kansen voor beide ploegen gelijk op. Als u een gokje waagt van 60 euro op een 2-1 zege van Cercle Brugge, dan wint u maar liefst 600 euro!

Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open da via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws