beeBeerschot AC
cerCercle Brugge
1-1
Roy Dayan (pen) 68'
2-1
3-1
Datum: 16/03/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Beerschot en Cercle houden enkele sterkhouders op de bank
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Beerschot en Cercle houden enkele sterkhouders op de bank
Foto: © SC

Beerschot en Cercle Brugge zijn veroordeeld tot de uitputtingsslag van play-off III. Vanavond staan de teams nog in de reguliere competitie tegenover elkaar in een wedstrijd zonder inzet maar die wel een mentaal voordeel kan opleveren bij de start van play-off III.

Beerschot-coach Jacky Mathijssen heeft zijn spelers gevraagd wie nog de volle 100% in het behoud gelooft en zich nog helemaal in de degradatiestrijd wil smijten. Hij verwacht een antwoord van zijn troepen die er vanavond best al hun hoofd voor leggen.

De kans is groot dat de Limburgse oefenmeester aan zijn elftal zal sleutelen. Stijn Wuytens ligt nog steeds in de lappenmand en Funso Ojo werd uit de selectie gelaten.

Foeke Booy haalde na de nederlaag vorige week verbaal zwaar uit naar zijn spelergroep. Ook hij wil dat zijn jongens vanavond positief reageren al had hij deze wedstrijd liever niet gespeeld.

Ook Booy moet puzzelen want hij kan geen beroep doen op liefst 5 spelers. Smolders, Rudy, Dickoh en Carvalho zijn geblesseerd, Cornelis is geschorst. Daarenboven kondigde de coach aan dat hij vanavond enkele basisspelers wellicht op de bank laat starten.

Meer nieuws