Datum: 18/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Benteke moet ook in Lier voor goals zorgen
Fabian Morren
| 0 reacties
Benteke moet ook in Lier voor goals zorgen
Foto: © SC

Racing Genk is dit seizoen nog ongeslagen. Vanavond gaan de Limburgers op bezoek bij Lierse, dat tot dusver 2 op 9 haalde.

Als we de statistieken mogen geloven, heeft Lierse niet echt veel kans. De Pallieters wonnen op eigen veld al sinds 2000 niet meer van Genk. In dat jaar werd het wel 5-0.

Genk-trainer Mario Been rekent opnieuw op Christian Benteke, die woensdag nog voor de Rode Duivels scoorde. Aan het elftal wijzigt niets in vergelijking met de elf van vorige week.

Lierse-trainer Chris Janssens kan nog steeds geen beroep doen op de geschorste Cofie Bekoe. Geel-zwart speelde een goeie wedstrijd in Bergen en zag dat beloond worden met een puntendeling. Lierse hoopt daar straks een vervolg aan te breien.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 390 euro op.

Meer nieuws