ohlOH Leuven
andAnderlecht
Datum: 25/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: King Power at Den Dreef
Leidt Jovanovic veredeld b-elftal naar winst in de hel van OHL?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Leidt Jovanovic veredeld b-elftal naar winst in de hel van OHL?
Foto: © SC

Voor Anderlecht is deze wedstrijd op OHL ondergeschikt aan de terugwedstrijd tegen Limassol. Coach Van den Brom zet alles op de CL- kwalificatie en treedt daarom aan met een half 'b-elftal'.

Robby Morren in Leuven

Anderlecht moet volgende week tegen Limassol 2-1 achterstand zien goed te maken en daarom beslist coach Van den Brom om, na de verre verplaatsing, liefst 5 basisspelers uit de ploeg te laten. Daardoor starten Kaminski en Iakovenko tegen de ploeg waar ze vorig seizoen voetbalden. Ook Juhasz, Hawsawi, Deschacht, Canesin en Praet beginnen aan de wedstrijd.

OH Leuven kende een behoorlijk seizoensbegin. Met 2 gelijke spelen en 1 overwinning telt de club 5 punten. In eigen huis kan het altijd wat meer met de steun van de fanatieke twaalfde man en dat zal straks niet anders zijn. De supporters hopen dat OHL, net zoals vorig seizoen, de volle buit pakt tegen Anderlecht. Coach Van Geneugden heeft geen verrassingen in petto. Hij kan nog steeds geen beroep doen op Vanaudenaerde, Ruytinx en De Vriese. Thompson is klaar voor een plaats op de bank. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 430 euro op.

Meer nieuws