Datum: 01/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte Waregem krijgt Bergen op bezoek
Fabian Morren
| 0 reacties
Zulte Waregem krijgt Bergen op bezoek
Foto: © SC

Zulte Waregem speelt op speeldag 6 tegen Bergen. De ploeg van Franky Dury wil na het verlies van vorig weekend in Genk opnieuw aanknopen met de volle buit. Bergen verloor dan weer van Club Brugge.

Het is vanavond uitkijken naar de prestatie van Tim Matthys. De middenvelder van Bergen speelde van 2005 tot 2008 bij Zulte Waregem. Matthys scoorde in 2006 nog het winnende doelpunt tegen Lokomotiv Moskou, waardoor Essevee zich kwalificeerde voor groepsfase in de Europa League.

Bergen kan beschikken over zijn volledige kern. Zou coach Scifo zijn topschutter van vorig seizoen, Jeremy Perbet, ook deze week op de bank laten? Zulte Waregem moet het zien te redden zonder Serwy.

Zulte Waregem hoopt alvast op winst, waardoor het weer kan aansluiten bij de top van het klassement. Bergen hoopt dan weer op de tweede zege van het seizoen.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Zulte Waregem is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Zulte Waregem  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 475 euro op.

Meer nieuws