Datum: 16/09/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Pittig duel op het Kiel
Tomas Taecke
| 0 reacties
Pittig duel op het Kiel
Foto: © SC

Beerschot en Standard mogen om 18 uur de zevende speeldag afronden. Beide clubs kunnen zich met een driepunter stevig omhoog werken in het klassement.

Het doorgaans felbeladen duel tussen Beerschot en Standard zet straks een punt achter speeldag nummer zeven. De Antwerpenaren tegen de Luikenaars, dat geeft op het Kiel meestal wel vonken. Standard kan in geval van winst naar Zulte Waregem en Anderlecht op de tweede plaats komen. Beerschot telt zeven punten en vindt mits een driepunter aansluiting bij de subtop.

Adrie Koster kan nog geen beroep doen op 'Galactico' Raul Bravo. Ook Dayan is nog steeds geblesseerd. Net als bij de Rouches zijn er geen schorsingen. Ron Jans kan niet beschikken over Bolat, Kanu, Gershon en Pocognoli. Die laatste wordt op de linksachter vervangen door debutant Fryers. Bulot is net op tijd hersteld om op het Kiel in actie te komen.

De partij is LIVE te volgen op onze website en wordt om 18 uur op gang geblazen door scheidsrechter Dierick.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 300 euro op.

Meer nieuws