cerCercle Brugge
lokSporting Lokeren
Datum: 15/09/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Jan Breydel
Live Coppens vervangt Verbist bij Cercle
Tomas Taecke
| 0 reacties
Coppens vervangt Verbist bij Cercle
Foto: © SC

Na zes speeldagen telt rode lantaarn Cercle Brugge nog steeds geen enkele zege. In het eigen Jan Breydelstadion gaat de vereniging zonder Tim Smolders op zoek naar een eerste driepunter tegen Sporting Lokeren.

Het is vijf voor twaalf voor Cercle. Vroeg op het seizoen verkeren de Bruggelingen in gevaar. Met het verhaal Westerlo in het achterhoofd doet groen-zwart er goed aan vanavond Lokeren een nederlaag aan te smeren en zo zelf een eerste felbegeerde driepunter in de wacht te slepen. De voorbije weken werd het dieptepunt bereikt na ontluisterende nederlagen tegen laagvliegers Lierse (0-3) en W-B (2-0).

De vereniging kan geen beroep doen op Tim Smolders, die zich deze week aan de ribben blesseerde en ongeveer één maand inactief zal zijn. Janssens en Mertens zijn geschorst na hun rode kaarten de voorbije weken.

Aan de overzijde heeft Peter Maes minder zorgen. Enkel Leko is geblesseerd, schorsingen zijn er niet. Scheidsrechter Vanbecelaere moet alles vanaf 20 uur in goede banen leiden. De partij is LIVE te volgen via onze website!

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Cercle  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Sporting Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Cercle  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lokeren strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws