Datum: 15/09/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Anderlecht met Bruno en Nuytinck
Fabian Morren
| 0 reacties
Anderlecht met Bruno en Nuytinck
Foto: © SC

Anderlecht kan twee punten inlopen op Club Brugge. Dan moet paars-wit wel winnen bij Lierse, dat thuis eerder al Standard en Racing Genk in bedwang hield. Bovendien moet het gebeuren zonder Mbokani en Kouyaté.

Anderlecht-coach John van den Brom gaat sleutelen aan zijn elftal. Aanwinst Bram Nuytinck komt meteen in de ploeg, want Kouyaté is geblesseerd. De Nederlandse verdediger krijgt de voorkeur op Roland Juhasz, die dus nog steeds vrede moet nemen met een plek op de bank. Voorin krijgt Mbokani rust. Bruno komt in het elftal. Ook Iakovenko krijgt zijn kans. Tom De Sutter blijft op de bank.

Voor Anderlecht begin volgende week de Champions League-campagne. De focus moet dus eerst nog op Lierse gelegd worden, alvorens er aan AC Milan kan gedacht worden. Lierse hoopt toch stiekem dat de spelers van van den Brom al met Milan in het hoofd zitten.

Bij Lierse ontbreken Ayew, Claasen ,Davids, De Wree, Frans, Saidi en Swinkels. Maar ook de nooddefensie van trainer Chris Janssens houdt meer dan stand. Bovendien is het vertrouwen groot binnen de Lierse spelersgroep. Allemaal dromen ze van een stunt vanavond. Het antwoord kennen we rond 19.45 uur vanavond. De wedstrijd begint immers al om 18 uur.

Meer nieuws