Datum: 22/09/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Regenboogstadion
Live Offensief Anderlecht aan de Gaverbeek
Tomas Taecke
| 0 reacties
Offensief Anderlecht aan de Gaverbeek
Foto: © SC

Om 18 uur kruist revelatie Zulte Waregem de degens met landskampioen Sporting Anderlecht. De spanning stijgt wanneer beide teams een gooi doen naar de tweede plaats.

Een trip naar de Gaverbeek, er zijn plezantere uitstapjes. Anderlecht moet de gevaarlijke klip weten te omzeilen wil paars-wit in het kielzog van leider Club Brugge blijven. Seizoensrevelatie Essevee swingt opnieuw en wil de sterke start kracht bijzetten met een zege tegen de Brusselaars. De winnaar van het beladen duel komt op één punt van blauw-zwart op de tweede plaats.

Anderlecht heeft een bezoek aan Milan in de benen en mist een handvol spelers. Odoi en Reynaldo zijn nog niet fit, Cyriac en Suarez zijn langer out. Van den Brom brengt met De Sutter en Mbokani twee spitsen aan de aftrap, Jovanovic en Bruno staan op de flank. Achterin krijgt Nuytinck de voorkeur, Wasilewski start op de bank. Aan de overzijde lopen Serwy, Leye, Otte, Godeau en Vandenbroeck er niet bij.

Vorig seizoen leidde Essevee met 2-0 maar gaf het de partij alsnog uit handen. In de wedstrijd waarin Proto een monumentale blunder maakte, zette Tom De Sutter in extremis orde op zaken (2-3).

Scheidsrechter Gumienny moet alles in goede banen leiden. De partij is vanaf 18 uur LIVE te volgen op onze website.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Essevee met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 370 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht  strijkt u 190 euro op.

Meer nieuws