gntKAA Gent
cluClub Brugge
Datum: 30/09/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Donk en Jörgensen niet fit, ook Gent moet aanpassen
Donk en Jörgensen niet fit, ook Gent moet aanpassen
Foto: © SC

AA Gent en Club Brugge bekampen elkaar vandaag om 14u30 in de topper van de negende speeldag. Zowel aan Gentse als Brugse zijde zijn er een pak afwezigen.

Bij Gent werd nieuwkomer Magnus Eriksson niet opgenomen in de selectie. Vrij opvallend, want de Zweed deed het toch niet onaardig. Bernd Thijs (ligamenten), Wouter Corstjens (enkel), Rémi Maréval (buikspieren en heupbuiger) en Kristof Maes (buikspieren) zijn er eveneens niet bij. En ook Soumahoro moet wegens ziekte verstek geven. Tom Boere, Armin Cerimagic, Shlomi Arbitman en Wallace  zitten eveneens niet in de selectie.

Bij Club is het ondertussen onduidelijk of er één van de geblesseerden zondag kan gerecupereerd worden. Blondel (hamstrings) heeft nog niet voluit getraind. Jorgacevic, Tchité en Jörgensen zijn onzeker. Donk lijkt wel fit voor de dienst.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Gent  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Club Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Club strijkt u 280 euro op.

Meer nieuws