Datum: 28/07/2013 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Achter de Kazerne
Live LIVE: Kawashima houdt Standard op voorsprong
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
LIVE: Kawashima houdt Standard op voorsprong
Foto: © SC

Achter de kazerne staat vanavond de wedstrijd op het programma tussen twee teams met misschien wel de vurigste supporters van het land. Standard probeert een goed vervolg te breien aan de prestaties in de Europa League, voor KV Mechelen begint het seizoen pas. Mujangi Bia start.

Een seizoen waarin de Kakkers opnieuw willen meestrijden voor play-off I. Mechelen zal het de eerste weken alvast zonder sterkhouder Steven De Petter moeten doen, zijn blessure blijft maar aanslepen. Het is ook afwachten of nieuwkomer Benjamin Mokulu de leemte kan opvullen die Nicklas Pedersen achterliet.

Met Robin Henkens verdween ook een goede pion voor het middenveld, maar het wordt uitkijken naar de prestaties van Michalski, een groot talent in de verdediging.

Kern KV Mechelen: Bateau, Biebauw, Biset, Cordaro, De Witte, Destorme, Enevoldsen, Ghomsi, Iddi, Junker, Michalski, Mokulu, Pacovski, Prodell, Rits, Van Damme, Van Loo, Van Tricht, Vandam.

Bij Standard is nog steeds niet alles koek en ei, maar het team wint wel. Vooral opmerkelijk donderdag in Sclessin was het boegeroep richting Kawashima en Biton, hoewel die laatste een uitstekende wedstrijd speelde. Nog steeds geen Vainqueur bij Standard waardoor Cissé nog eens naast Buyens zal acteren. Misschien kan ook Igor De Camargo zijn debuut vieren. 

Kern Standard: Kawashima, Moris, Opare, Ciman, Arslanagic, Kanu, Van Damme, Iandoli, Buyens, Cissé, Oztürk, Bia, Bulot, Mpoku, Reza, Ezekiel, De Camargo, Batshuayi.

Zal De Camargo spelen én scoren vanavond?

Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 186 euro als de Braziliaanse Belg tot scoren komt. Zet je 60 euro in op het feit dat De Camargo niet zal scoren kan je 78 euro verdienen. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws