Datum: 04/08/2013 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Mujangi Bia telt Lierse helemaal uit
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Mujangi Bia telt Lierse helemaal uit
Foto: © SC

Voor de partij tegen Lierse wijzigt Guy Luzon zijn elftal op 3 posities in vergelijking met de match tegen KV Mechelen. Zo komen Bulot, De Camargo en Ozturk aan de aftrap. Bij Lierse behoudt Menzo het vertrouwen in het elftal dat vorige week tegen Zulte Waregem verloor.

Standard verwierf eerder deze week een mooie uitgangspositie voor de terugmatch in de Europa League door met 1-2 te gaan winnen in Xanthi en ook de competitie werd vorige week goed ingezet met een overwinning op KV Mechelen. De Rouches willen deze lijn doortrekken tegen Lierse en zo met een perfecte 6 op 6 aan het seizoen beginnen.

Bij Standard starten nieuwe aanwinsten Thuram, Ben Haim en Ozturk wellicht op de bank. Coach Luzon kan nog steeds niet rekenen op Vainqueur en Ono.

Lierse verloor zijn eerste thuiswedstrijd vorige week tegen Zulte Waregem. Coach Stanley Menzo beseft maar al te goed dat een goede competitiestart erg belangrijk is en wil een 0 op 6 maar al te graag vermijden. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk met vice-kampioen Zulte Waregem en een verplaatsing naar Standard om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Een voordeel is dat Menzo wel kan  rekenen op een volledig fitte kern. Wellicht neemt de nieuwe doelman Berezovskyi plaats op de bank en behoudt Goris zijn stek onder de lat. 

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Waag een gokje bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 78 euro als favoriet Standard de partij wint. Zet je 60 euro in op Lierse, dan kan je dat maar liefst 600 euro opleveren. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws