Datum: 09/08/2013 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Guldensporenstadion
Live Hattrick Santini
Hattrick Santini
Foto: © SC

Sporting Lokeren kan zich vanavond eventjes tot virtueel kampioen van de Jupiler Pro League kronen. De Oost-Vlamingen moeten daarvoor wel de volle buit pakken in het Guldensporenstadion. Brecht Dejaegere begint wellicht aan zijn laatste wedstrijd voor KV Kortrijk.

De wedstrijd tussen KV Kortrijk en Sporting Lokeren is er eentje tussen twee teams die van play-off I dromen. De bezoekers kunnen KVK meteen een serieuze tik uitdelen. Bij verlies volgen de troepen van Hein Vanhaezebrouck al op zes punten van hun rechtstreekse concurrent.

Bovendien heeft Lokeren een extra motivatie om de altijd moeilijke verplaatsing naar West-Vlaanderen winnend af te sluiten. Drie punten betekenen immers dat de withemden zich – alvast voor een dag – tot leider van de Jupiler Pro League kronen. Brecht Dejaegere is ondertussen weg naar AA Gent, maar mocht nog meespelen vanavond. Kortrijk besliste echter om hem niet meer op te stellen.

Kan Lokeren ook in Kortrijk de volle buit meegraaien?

Waag een gokje bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je maar liefst 156 euro als Sporting Lokeren wint in het Guldensporenstadion. Denk je eerder dat de partij op een puntendeling uitdraait? Een gokje van 60 euro levert in dat geval 204 euro op. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws