andAnderlecht
gnkKRC Genk
Datum: 05/10/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Lotto Park
Landskampioen wil Europese nederlaag uitwissen
Landskampioen wil Europese nederlaag uitwissen
Foto: © Photonews

Ook om 18 uur staat er een topper op het programma. Landskampioen Anderlecht ontvangt daarin Racing Genk. Wordt de landskampioen de winnaar van het weekend na het puntenverlies van Gent en misschien ook Club Brugge?

Landskampioen Anderlecht heeft een Europese nederlaag te verteren: tegen Dortmund (0-3) werd duidelijk dat er toch nog een verschil is tussen Jupiler Pro League en Champions League.

Dat gezegd zijnde: in de eigen competitie kunnen de troepen van Besnik Hasi een goede zaak doen door te winnen van Racing Genk. Het zou dan zes punten voorkomen op de eerste achtervolger(s) en mogelijk verder weglopen van Club en/of Standard - om 14.30 uur tegen elkaar in de Arena.

"Maar het is een ploeg die goed begint te voetballen. De nieuwe coach is er ook zijn stempel aan het drukken", aldus Hasi. Racing Genk wil inderdaad maar wat graag uitpakken in het Astridpark."We geloven er in", klinkt het bij McLeish.

In een uitverkocht Constant Vanden Stockstadion een volledig fitte kern van RSCA. Enkel Bram Nuytinck is nog wat onzeker. 

Verwacht je een overwinning van Genk?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 204 euro op. Denk je eerder dat de partij op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je 210 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws