Datum: 28/10/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Luminus Arena
Zet Genk de opmars voort?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Zet Genk de opmars voort?
Foto: © Photonews

Racing Genk kan vanavond negen op negen pakken als het wint tegen Lierse. Na de crisis in het seizoensbegin hebben de Limburgers de rug gerecht. Aan de overkant staat met Lierse een geprikkelde tegenstander.

Racing Genk kan vanavond een mooie reeks verder zetten. Als het niet verliest, komt het aan vijf wedstrijden zonder nederlaag en is de crisis even wat verder weg. Die laaide opnieuw op toen het in Waasland-Beveren lang 0-0 bleef. Supporters van Genk gingen er onderling op de vuist.

Bij de thuisploeg zijn De Ceulaer en Joseph-Monrose opnieuw begonnen met de training mét bal. Voor het overige is de Genkse selectie ongeveer helemaal blessurevrij.

Selectie Genk: Bizot, Kara, Hyland, Mboyo, Gorius, Anele, Buffel, Cissé, Tshimanga, Köteles, Kabasele, Jackers, Schrijvers, Gerkens, Walsh, Castagne, Zarandia, Kagé, Cavric en Milinkovic.

Lierse haalde na het gelijkspel bij Standard een mooie zes op zes, maar kreeg een tik in de derby tegen KV Mechelen. De Kakkers kwamen met 0-1 winnen op het veld van de Pallieters. Lierse heeft de punten ook nodig. Het staat momenteel maar één plek boven de gevarenzone.

Bij Lierse zitten ze nog met een pak geblesseerden. Berezovskyi, Bourabia, Buysens, Curto, Bensebaini en Hanin zijn out. Dorege Kouemaha is nog steeds niet speelgerechtigd.

Selectie Lierse: Traore, El Messaoudi, Swinkels, Matoukou, Vellios, Kasmi, Losada, Keita, Goris, Zizo, Wils, Tahiri, Wanderson, Nwofor, Diomande, Hafez, Masika, Ngawa en Bajkovic.

Pakt Genk 9/9?

Racing Genk is duidelijk de favoriet vanavond. De Limburgers spelen in eigen huis én lijken terug in vorm te zitten. Een goeie gok van 60 euro bij Unibet kan je 90 euro opleveren. Die 60 euro krijg je via deze link overigens gratis!

Meer nieuws