Datum: 22/11/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Drie punten een must voor Gent tegen Cercle in nood
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Drie punten een must voor Gent tegen Cercle in nood
Foto: © Photonews

AA Gent neemt het vanavond in de eigen Ghelamco Arena op tegen Cercle Brugge. De bezoekers hebben dringend punten nodig om van die voorlaatste plaats weg te komen, maar simpel wordt het niet.

Gent doet het immers niet dramatisch in de wedstrijden in eigen huis. Bij Cercle loopt het heel wat minder.De bezoekers moeten er alles aan doen om de rode lantaarn bij Lierse te houden. Bij Gent hoopt Vanhaezebrouck op het enthousiasme van het publiek. Zijn ziekenboeg is immers niet om aan te zien.

Maar liefst tien spelers moesten verstek geven voor deze wedstrijd. Nogueira en Oussalah zijn van die tien het dichtst bij een terugkeer. Verder telt Gent nog stees af naar de trugkeer van kapitein Sven Kums.

Selectie AA Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Zolotic, Pollet, Depoitre, Neto, Raman, Saief, Caenepeel, Dejaegere, Asare, Locigno, Vandenbussche.

Bij de bezoekers moeten nog steeds dringend punten gepakt worden. De late 1-1 tegen KV Mechelen was mooi, maar heel erg veel schoot de Vereniging daar niet mee op. Bij Cercle zijn N'Diaye, De Coninck en Sam Valcke nog steeds buiten strijd. Dussenne zit een dagje schorsing uit.

Selectie Cercle: Olivier Werner, Miguel Van Damme, Thomas De Bie, Gilles Dewaele, Pierre Bourdin, Hans Cornelis, Bart Buysse, Dennes De Kegel, Stef Wils, Thibaut Van Acker, Faris Haroun,- Karel Van Roose, Stipe Bacelic-Grgic, Tim Smolders  Joey Godee, Richard Sukuta-Pasu, Stephen Buyl, Kristof D'haene en Junior Kabananga.

Haalt Gent het?

Volgens Unibet is AA Gent favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de Buffalo's kan u 75 opleveren. Via deze link krijgt u die zestig euro zelfs graties!

Meer nieuws