Datum: 30/11/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Houdt Standard Kortrijk van vierde zege op rij?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Houdt Standard Kortrijk van vierde zege op rij?
Foto: © Photonews

Standard en Kortrijk nemen het vanavond in Luik tegen elkaar op in een zespuntenmatch. Beide teams staan immers op één punt van elkaar. Kortrijk staat net binnen de top-zes, Standard er net buiten.

Standard zit ook niet in de beste vorm. Na de opflakkering onder Vukomanovic verloren de Rouches schromelijk tegen een tienkoppig Oostende. Ook in Rijeka werd kansloos verloren.

Bij de Rouches hebben ze wel goeie herinneringen aan de heenmatch. Een piepjong Standard lag weliswaar onder in het Guldensporenstadion, maar een flits in de tweede helft zorgde toch nog voor de zege.

Selectie Standard: Thuram, Kawashima, Andrade, Arslanagic, Ciman, Milec, Van Damme, De Sart, Enoh, Faty, Lumanza, Mpoku, Mujangi Bia, Trebel, Ono, Louis, De Camargo, Vinicius, Watt.

De bezoekers uit Kortrijk zitten in een uitstekende flow. De troepen van Yves Vanderhaeghe wonnen al drie keer op een rij en ook tegen Anderlecht verdienden ze de zege.

Het kan wel niet rekenen op Zarko Tomasevic. Hij is geschorst. Voor het overige kan Vanderhaeghe rekenen op een volledig fitte kern.

Selectie KVK: Darren Keet, Laurent Henkinet, Maxime Chanot, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Thomas Matton, Gertjan De Mets, Robert Klaasen, Adam Marusic, Ivan Santini, Baptiste Ulens, Benoit Poulain, Stijn De Smet, Brecht Capon. Lukas Van Eenoo, Anthony Van Loo, Tuur Dierckx en Teddy Chevalier.

Pakt Kortrijk de zege?

Standard is favoriet, dus een gokje op KV Kortrijk kan iets meer opleveren. Bij een goeie gok van 60 euro op de Kerels kan je maar liefst 330 euro opstrijken. Die 60 euro krijg je helemaal gratis via deze link!

Meer nieuws