Datum: 30/01/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Jan Breydel
Vazquez kan Club al meteen overwinning schenken
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vazquez kan Club al meteen overwinning schenken
Foto: © Photonews

Club Brugge en KV Oostende trappen vanavond speeldag 24 op gang. Vooral blauw-zwart is het West- Vlaamse onderonsje het startsein voor een razend druk programma. KV Oostende wil dan weer nog eens winnen.

Michel Preud'homme kan alvast opnieuw een beroep doen op Victor Vazquez. De Catalaan lag de voorbije weken in de lappenmand met een knieblessure, maar is klaar voor de strijd. Nicolas Castillo - vertrokken naar 1.FSV Mainz 05 - is er natuurlijk niet meer bij.

Daarnaast staan er vraagtekens achter de naam van Lior Refaelov. De Israëliër heeft pijn aan de bil. Bjorn Engels is nog steeds gekwetst. Bovendien gaat Club Brugge vanaf nu opnieuw op drie fronten strijden. Tijd om iedereen opnieuw te laten roteren?

"Met de blessures en de schorsingen zal het een natuurlijke rotatie worden", vertelt Michel Preud'homme. "We houden er natuurlijk ook rekening mee dat je in de competitie tijd hebt om iets goed te maken. In de Beker van België of in de Europa League kan het meteen voorbij zijn."

Fred Vanderbiest kan overigens opnieuw rekenen op Didier Ovono. De doelman is terug van de Afrika Cup. Baptiste Schmisser en Xavier Luissint zijn geblesseerd, terwijl Jordan Lukaku na zijn rode kaart van vorige week van op de strafbank moet toekijken.

Kunnen the Kustboys voor een stunt zorgen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 690 euro op. Denk je eerder dat we opnieuw op een 2-2-gelijkspel afstevenen? Dan mag je maar liefst 1.620 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws