Datum: 15/02/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Lotto Park
Malinwa kan seizoen opfleuren op achtervolgend Anderlecht
Malinwa kan seizoen opfleuren op achtervolgend Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht lijkt zijn winterdipje overwonnen te hebben na overtuigende prestaties tegen Gent en Cercle Brugge. Maar KV Mechelen is nooit een makkelijke klant. Benieuwd wat het tijdens de eerste match van de namiddag wordt...

Anderlecht-coach probeert zijn spelers in te peperen dat het niet makkelijk wordt tegen de mannen van Aleksandar Jankovic. "KV is altijd moeilijk voor ons. Ze spelen een beetje hetzelfde systeem als Gent, maar toch anders. Bij Gent ligt de nadruk op de flanken op het offensieve, bij KV op het defensieve", aldus Hasi.

Benieuwd ook welke keuzes hij zal maken, want verwacht wordt dat Mbemba terug in de ploeg komt. Rolando zou echter ook wat speelgelegenheid moeten krijgen, maar Deschacht kan Hasi er momenteel niet naast zetten. Wordt N'Sakala het kind van de rekening en schuift Deschacht naar links?

Tielemans blijft staan 

Dendoncker en Najar zullen er waarschijnlijk nog niet bij zijn door te weinig training na ziekte en blessure. Vanden Borre blijft zo rechtsmidden en op links zien we Najar weer verschijnen. Tielemans houdt zijn basisplaats vast.

Bij KV Mechelen zit kapitein De Petter nog steeds op de bank. Rits mag dan weer wel hopen op een basisplaats. Vooraan moeten Verdier en Veselinovic het zien te rooien.

Gaat Kortrijk door op zijn elan?

Volgens UNIBET is Anderlecht natuurlijk torenhoog favoriet. Een goeie gok van 60 euro op KV Mechelen kan 450 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws