Datum: 14/02/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Regenboogstadion
De Camargo niet in de selectie voor Valentijnsmatch
De Camargo niet in de selectie voor Valentijnsmatch
Foto: © photonews

Het wordt genieten vanavond. Om 18 uur is er al het duel tussen Zulte Waregem en Standard. We herinneren ons allemaal wel nog hoe de wedstrijd op Sclessin afliep, benieuwd wat het vanavond wordt.

Voor de thuisploeg is het simpel: na de thuisnederlagen tegen Westerlo en Lierse de voorbije weken moet er toch nog een keertje gewonnen worden om echt veilig te zijn.

Dat moet het doen zonder Verboom en N'Diaye, die beiden geblesseerd zijn. Cissako is er dan weer wel bij in de selectie, maar ook in de andere linies zijn er nog onzekerheden (Messoudi).

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Cissako, Colpaert, Jorgensen, Troisi, Trajkovski, Gimbert, Benteke, Skulason, Rossi, Mendy, Messoudi (?), Bruzzese, D'Haene, Bostyn, Aneke, Cordaro, Brebels, Kaya, Ekangamene.

Bij de Rouches 1 opvallende afwezige: Igor De Camargo zit niet in de wedstrijdselectie van José Riga. Of dat de gevolgen zijn van de aanhoudende heibel in verband met een transfer naar Qatar? Het ligt in de lijn der verwachtingen ...

Standard wil graag nog eens winnen op bezoek bij Essevee. Op die manier zou het de ambities richting play-off 1 helemaal waarmaken. "Maar het blijft altijd opletten aan de Gaverbeek", weet ook Riga.

Selectie Standard: Thuram, Kawashima, Milec, Arslanagic, Scholz, Andrade, Van Damme, Faty, Lumanza, Hamad, De Sart, Trebel, Carcela, Mujangi Bia, Ono, Louis, Ezekiel, Vinicius

Gaat Standard door op zijn elan?

Volgens UNIBET is Standard duidelijk favoriet. Een goeie gok van 60 euro op de Rouches kan 108 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws