kvkKV Kortrijk
cerCercle Brugge
Datum: 07/03/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Guldensporenstadion
Strijd op twee fronten: Kortrijk voor play-off 1, Cercle tegen play-off 3
Strijd op twee fronten: Kortrijk voor play-off 1, Cercle tegen play-off 3
Foto: © SC

KV Kortrijk en Cercle Brugge spelen vanavond in het Guldensporenstadion elk met hun duidelijk doel. De Veekaa wil zich bij de beste zes scharen, terwijl voor de Vereniging een stekje bij de eerste veertien al heel erg leuk zou zijn. Elk punt kan belangrijk zijn op die weg.

"Het zijn dit soort matchen die we willen winnen. We zouden play-off 1 verdienen en moeten enkel naar onszelf kijken. Toch moeten we opletten: Cercle heeft de punten ook nodig, al is het dan voor een andere reden", aldus Lukas Van Eenoo tegen Voetbalkrant.com.

Willen, niet moeten

"Maar misschien denken ze vooral aan de match tegen Mechelen en gaan ze op bezoek bij ons op zoek naar een puntje, dat kan voor hen al een mooie bonus zijn", geeft de ex-speler van Cercle aan. Daarin bijgetreden door Van Acker: "We starten met een puntje, als we de nul kunnen houden zitten we al dicht bij een mooi resultaat."

Ook de coach van Kortrijk geeft het aan: "We moeten zelf onze match winnen en niet naar de anderen kijken die in aanmerking komen voor plekken vijf en zes. Het is altijd zo dat die laatste plekjes voor PO 1 op het einde worden beslist, dat is nu niet anders. Alles wat we al toonden is een mooi verhaal, we willen - maar we moeten niet."

"Scoort Cercle moeilijk? Hopelijk blijft het zo. Wij scoren wel veel - het tweede meest van de competitie - en we willen ook vanavond tonen wat we waard zijn", aldus nog Vanderhaeghe.

Hoe ziet u het aflopen? 

Kortrijk is torenhoog favoriet. Goed nieuws dus voor wie denkt aan een stuntje van Cercle Brugge. Dan levert een gratis bonus van 60 euro je namelijk meteen 465 euro op.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws